nonpasaran

Laptop sahibi olmanın avantajları!

         Alttaki yazı Sony tarafından hazırlanmış ve yayınlamamız rica edilmiştir. Yazının Sony ürün sayfasına link içerdiğini dolayısıyla reklam özelliği bulunduğunu belirtmek ancak bu özelliğine rağmen yayınlamak için herhangi bir maddi karşılık almadığımızı bilmenizi isteriz....

enpedi






Laptop sahibi olmanın avantajları

        Laptopların bu kadar popüler olmalarının nedeni çok avantajlı olmalarıdır. Öncelikle kalıcı ev eşyası olan masaüstü bilgisayarlar gibi değildir dizüstü bilgisayarlar. Koltuğun altına, kitaplığın veya çantanın içine sığar ve böylece devamlı yer kaplamaz. Fakat bu makale laptopunuzu kullandıktan sonra nasıl düzgün bir şekilde saklayabileceğiniz hakkında değil.




                Peki, başka özellikleri neler?

        Her şeyden önce taşınabilir ve rahat olmaları dizüstü bilgisayarların en büyük çekicilikleridir. Hazırlamanız gereken raporun son paragrafını sabahki tren yolculuğuna bırakabilmek özgürleştirici bir histir. Gece bu can kurtarıcı olabilir. Çocukların uyumaları gerekirken etrafta koşuşturduğunu ve işlerinizi halletmeniz için bir saat fazlaya ihtiyacınızın olduğunu düşünün mesela. Hiç sorun değil. Dosyanızı kaydedin, laptopu gece şarja takın ve ertesi gün kahvaltıdan sonra işe gitmeden çantanıza yerleştirin – simdi başarmanız gereken tek şey trende masalı bir koltuk bulmak!

             İşi bitirebilmenin verdiği ekstra tatmin ve uzun bir günden sonra dönüş yolunda dizüstü bilgisayarınızı kullanarak özel ilgi alanınızda olan şeylerle ilgilenebilmek ve istirahat edebilmek bu cihazın en güzel avantajlarından biridir. Olur da biraz ara vermek isterseniz veya ani işyerinden çağırılırsanız yapmanız gereken tek şey laptopun kapağını kapatmak, böylece uyuma moduna girer.






         İçerikleri hep sizin tarafınızda olduğundan dizüstü bilgisayarlar kişiye özeldir. Birçok insan için kişiliğin uzatantısı veya parçasıdır dizüstü bilgisayar. Bu aslında laptop’u satın aldığınızda başlıyor. Satıcılar size ve ihtiyaçlarınıza özel olan bir dizüstü bilgisayar seçmenize yardımcı oluyorlar. Belli büyüklükte bir hard disk mi istiyorsunuz? Veya normalin üstünde bir ses kartı? Siz yeter ki isteyin. Birçok bilgisayar mağazası herkese uygun olan farklı modellere ve Sony’nin sunduğu gibi dizüstü bilgisayarlara sahiptir.

     Laptop kullanmak yer kazanmanızın en iyi yoludur. Kâğıt üzerinde olması gerekmeyen dosyaları elektronik halde depolamak için, CD alıp evinizi doldurmaktansa çok daha ucuz fiyata (!) indirebileceğiniz müzikler için mesela.

      Tek kaçınılmaz durum çocuklarınızın sizi bu harika ve güçlü alet ile görünce onların da kendilerine istemesi olacaktır. Dizüstü bilgisayar farklı ve güzel bir alımdır çünkü her isteğe ve bütçeye göre bulunabilir.




Yorumlar

Twitter

Facebook

İzleyiciler

Rastgele

item