nonpasaran

OCZ Vector FarCry 3 Hediyeli! | Nasıl İndirip, Nasıl Kuracaksınız? (Güncellendi!)

         Daha önce de bahsetmiştim geçtiğimiz günlerde bilgisayarımı değiştirdim. Ve ilk işim HDD yerine SSD takmak oldu. SSD tercihimde OCZ Vector oldu.
        Geçen gün sürücü güncellemesi olup olmadığını kontrol ederken OCZ'nin sitesinde Vector alanlara FarCry 3 - The Lost Expeditions sürümünün ücretsiz olduğuna dair bir duyuru ile karşılaştım.

        Türkiye'de bu kampanya duyurulmadığı için (Vector ayrıca Acronis lisansı ile geliyor. Lisans anahtarları paketten çıkıyor) "Acaba ülkemizde geçerli değil mi?" diye düşünürken baktım Türkiye'yi de kapsıyor.

         Bu yazıyı da hem bu promosyonu duyurmak hem de Vector satın almış kullanıcıların bu promosyondan nasıl yararlanabileceklerini anlatmak için yazıyorum... Kampanya bütün kapasiteler için geçerli.





1- Bu sayfadaki formu doldurun.






2- Formu doldururken verdiğiniz e-posta adresine bir link ve bir aktivasyon kodu içeren bir mail gelecek. Linke tıklatın.





3- Oyunun bedeli normalde 49.99 €. Fakat e-postada gelen aktivasyon kodunu girdiğinizde bu bedel 0 € olacak. Checkout butonuna tıklatarak ilerleyin.





4- Yeşil ile işaretlediğim yerdeki gerekli alanları doldurarak bir kullanıcı profili oluşturun. Bu aşamada girdiğiniz e-posta hesabını ve şifreyi unutmayın ileride lazım olacak.





5- Satış koşullarını kabul edip onaylayın.





6- Bu aşamada sipariş numaranız ve oyunu aktifleştirmek için gerekli lisans anahtarınız verilecek. Bu bilgiler size e-posta ile gönderilecek ama yine de not alın.





7-  Son olarak sonuç sayfası görüntülenecek. İsterseniz sayfayı yazdırabilirsiniz.





8- Şimdi Uplay sayfasına gidin ve Uplay PC programını indirin ve kurun. (Direkt link) Programı çalıştırdığınızda oturum açmanız gerekecek. Buraya 4. adımda verdiğiniz e-posta adresini ve oluşturduğunuz şifreyi gireceksiniz.





9- Oturum açtığınızda üstte Games sekmesini açın.





10- Biraz beklediğinizde FarCry 3 belirecek. Download butonuna tıklatarak indirmeyi başlatın. Yaklaşık 9 GB civarında bir indirme işlemi yapmanız gerek.





11- İstediğiniz zaman indirme işlemini durdurabilir daha sonra 9 ve 10 adımlarını tekrarlayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.





12- İndirme tamamlandığında Install diyerek kurulumu başlatın.



13- Güncellemelerin olduğuna dair bir uyarı alacaksınız. Yükleyin. İlk güncellleme 1.04 ve 260 MB civarı. 2. güncelleme ise 1.05 ve yine aynı boyutta.






Sonuç




Son olarak bu kampanyanın 14 Temmuz'a kadar geçerli olduğunu belirteyim.
İyi eğlenceler...

Arşiv

Yorumlar

Twitter

Facebook

İzleyiciler

Rastgele

item